Kysymysten ja vastausten ehdot

Nämä käyttöehdot koskevat käyttäytymistäsi, joka liittyy kysymys & Vastaus -palveluun, jonka tarjoajana on Verkkokauppa.com ("K&V-palvelu"). Jos Verkkokauppa.com;:n yksityisyyttä koskevien menettelytapojen ja näiden käyttöehtojen välillä on ristiriita, nämä käyttöehdot ovat määrääviä K&V-palvelun suhteen.

Lähettämällä jotakin sisältöä Verkkokauppa.com:lle sinä vakuutat, että

Vakuutat lisäksi, ettet lähetä sisältöä

Suostut vapauttamaan Verkkokauppa.com:n (ja sen toimihenkilöt, johtajat, edustajat, alayhtiöt, yhteisyritykset, työntekijät ja ulkopuoliset toimittajat, kuten mm. Bazaarvoice, Inc.) vastuusta ja pitämään viattomina suhteessa kaikkiin sellaisiin vaateisiin, vaatimuksiin ja vahingonkorvauksiin (sekä varsinaisiin että välillisiin) olivat ne sitten millaisia tahansa, tunnettuja tai tuntemattomia, mukaan lukien kohtuulliset asianajopalkkiot, jotka ovat seurausta edellä antamiesi vakuutusten rikkomisesta tai jonkin lain tai kolmannen osapuolen oikeuksien loukkaamisesta.

Kaikkeen lähettämääsi sisältöön annat Verkkokauppa.com:lle pysyvän, peruuttamattoman, käyttömaksuttoman, siirrettävän oikeuden ja lisenssin käyttää, kopioida, muuntaa, poistaa kokonaan, sovittaa, julkaista, kääntää, käyttää johdannaisteosten luomiseen, myymiseen ja jakeluun kyseistä sisältöä ja sisällyttää kyseistä sisältöä johonkin muotoon, tietovälineeseen tai teknologiaan kaikkialla maailmassa antamatta siitä sinulle korvausta.

Kaikkea lähettämääsi sisältöä voidaan käyttää Verkkokauppa.com:n yksinomaisen harkinnan mukaan. Verkkokauppa.com varaa oikeuden muuttaa, tiivistää tai poistaa minkä tahansa sellaisen sisällön Verkkokauppa.com:n sivustolta, jonka Verkkokauppa.com katsoo yksinomaisen harkintansa mukaan rikkovan sisältöä koskevia ohjeita tai näiden käyttöohjeiden muita määräyksiä. Verkkokauppa.com ei takaa, että sinulla olisi mahdollisuutta Verkkokauppa.com:n kautta muokata tai poistaa mitään lähettämääsi sisältöä. Kysymykset ja vastaukset postitetaan yleensä 2-4 arkipäivän kuluessa. Verkkokauppa.com kuitenkin varaa oikeuden poistaa minkä tahansa lähetetyn sisällön tai kieltäytyä postittamasta sitä mistä syystä tahansa. Sinä myönnät, että sinä, eikä Verkkokauppa.com, olet vastuussa lähettämästäsi sisällöstä. Mikään lähettämäsi sisältö ei ole salassapitovelvollisuuden alainen Verkkokauppa.com:n, sen edustajien, alayhtiöiden, tytäryhtiöiden, kumppaneiden tai ulkopuolisten palveluntoimittajien tai niiden vastaavien johtajien, toimihenkilöiden tai työntekijöiden taholta.

Lähettämällä sähköpostiosoitteesi kysymyksesi tai vastauksesi yhteydessä, suostut siihen, että Verkkokauppa.com ja sen ulkopuoliset palveluntoimittajat voivat käyttää sähköpostiosoitettasi ottaakseen yhteyttä sinuun kysymyksesi tai vastauksesi johdosta tai muista hallinnollisista syistä.

Sulje ikkuna